당신의 빵이 어디서 나오는지 궁금한 적이 있나요? 빵집에서 접시까지 이동하는 데 걸리는 여정에 대해 잠시 생각해 본 적이 있나요? 매일 빵을 먹는 사람으로서 저는 빵에 대해 별로 생각해본 적이 없다는 것을 인정해야 합니다. 즉, 내가 빵에 대해 알고 있다고 생각했던 모든 것에 의문을 갖게 만드는 이상한 장소를 우연히 발견하기 전까지는 그랬습니다.
내가 동네를 산책하기로 결정한 것은 전형적인 수요일 아침이었습니다. 메인 스트리트로 모퉁이를 돌았을 때 나는 "Bread Haven"이라고 적힌 간판이 있는 작고 소박한 건물을 발견했습니다. 호기심이 생겨 조사해 보기로 결정했습니다.
건물에 들어서자 친절한 직원이 저를 반겨주었고 따뜻한 미소와 김이 모락모락 나는 뜨거운 빵 한 덩어리를 권했습니다. 그런데 처음 한 입 먹어보니 이게 보통 빵이 아니라는 걸 깨달았습니다. 마치 빵 자체에 생명력이 있는 것 같았고, 바삭함과 폭신함을 동시에 지닌 식감이었습니다.
계속 먹다보니 숨이 막힐 지경이었습니다.
Have you ever wondered where your bread comes from? Do you ever stop to think about the journey it takes to get from the bakery to your plate? As someone who consumes bread on a daily basis, I have to admit that I never really gave it much thought. That is, until I stumbled upon a peculiar location that left me questioning everything I thought I knew about bread.
It was a typical Wednesday morning when I decided to take a walk around the neighborhood. As I turned the corner onto Main Street, I noticed a small, unassuming building with a sign that read "Bread Haven." My curiosity piqued, I decided to investigate.
Upon entering the building, I was greeted by a friendly staff who offered me a warm smile and a steaming hot loaf of bread. But as I took my first bite, I realized that this was no ordinary bread. It was as if the bread had a life of its own, with a texture that was both crispy and fluffy at the same time.
As I continued to eat, I couldn't sh